miércoles, 31 de agosto de 2011

Maailman vanhin nainen asuu Amazonin

Brasilian alkuperäiskansojen että uskotaan olevan vanhin ihminen maailmassa, joka muuttuu 121 vuotta vanha, löysi Survival International. Hän desbancaría BESSE Cooper, USA näkyy Guinnessin 115 jälkeen puhaltamalla niiden kynttilät hoitokodissa.


Lucimar Maria Pereira, väestön "Kaxinawá," asuu Länsi Amazon. Hän väittää, viettää hänen syntymäpäivänsä 3. syyskuuta perheensä kanssa.

Hän ei koskaan asunut kaupungin ja ominaisuuksia hänen pitkäikäisyys terveellistä elämäntapaa: syödä luonnollista ravintoa metsän kuin naudanlihaa, apina, kala, kassava ja banaaneja. Myös, älä ota suolaa, sokeria tai jalostettuja elintarvikkeita.

Survival International-johtaja Stephen Corry sanoi nämä tavat osaltaan pitkän käyttöiän. "Liian usein näemme haitallisia vaikutuksia pakko muuttaa alkuperäiskansoista. On virkistävää nähdä yhteisön, joka on säilyttänyt vahvat siteet esi-isiensä mailla ja nauttia tästä kiistaton tosiasia ", hän sanoi.

Pereira syntymätodistus hyväksyttiin vuonna 1985 ja sanoo hän syntyi vuonna 1890. Pitkäikäisyys on myös yhteinen omassa yhteisössään, koska neljä sen 80 asukkaan yli 90 vuotta.


Lähde: One Minute

No hay comentarios: